Chronicle Books has always has an affinity for design. One of their most beautiful books, in my opinion, is their book on champagne by Sara Slavin and Karl Petzke.
Champagne: The Spirit of Celebration is one heavy paper with lovely striped endpapers. There is a grand mix of vintage images and crisp modern photos. The recipes form a handful of vibrant, sensuous dishes for any table. It is a rare combination, a handsomely bound book that is also a grand little cookbook.
As you can tell, I’m a big fan of risotto as a festive entrée. This is one of my all-time favorite recipes. I have gone back to it year after year and it always impresses.
Champagne Risotto with Wild Mushrooms
4 cups beef broth
3 1/2 tablespoons unsalted butter
1/2 pound wild mushrooms (morel, shiitake, etc.), stemmed and sliced
2 tablespoons finely minced shallots
1 1/2 cups arborio rice
1 1/4 cup champagne
1/4 cup half and half
1/4 cup grated parmesan cheese
1 tablespoon fresh parsley, chopped
Heat broth to a simmer and let simmer until later. Meanwhile, in a medium-sized sauté pan, melt 2 tablespoons of butter. When the butter begins to foam, add the mushrooms and sauté for 3 to 5 minutes. Remove from heat and set aside. Place the remaining butter in a large heavy-bottomed sauce pan and sauté the shallots until soft, about 1 to 2 minutes. Add the rice and stir for 1 minute to coat with the butter-shallot mixture. Add 1 cap of the champagne, reserving 1/4 cup. Stir until champagne is completely absorbed.
Begin to add simmering broth 1/2 cup at a time, stirring frequently, but waiting until the broth is absorbed before adding more. After 18 to 20 minutes the rice should be tender but still firm. Stir in remaining 1/4 cup of champagne, mushrooms, half and half, cheese, and parsley. Serve immediately.
There are several wonderful histories of champagne. Patrick Forbes’ Champagne: The Wine, The Land and The People is an older book, but one of the best I have ever read on the history of both the drink and those who make it.
For this eve of a New Year, raise a glass of champagne or a bowl of risotto and toast the year to come.
สล็อตโจ๊กเกอร์
ReplyDeleteสเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด
สล็อต 999
ReplyDeleteเกมส์สล็อต คือคาสิโนรูปแบบง่ายที่สุด เป็นตู้ออกรางวัลตามที่ได้ เริ่มเป็นที่รู้จักในแวดวงบ้านเรามากขึ้นเรื่อยๆ ด้วยความง่ายในการเล่น อยากเล่นเกมส์แบบไหน สามารถดูตัวอย่างเกมสล็อต และอีกข้อที่สำคัญที่ควรพิจารณาก็คือ การฝาก-ถอนรวดเร็ว
สล็อตฟรี
ReplyDeleteสล็อตออนไลน์ เว็บคาสิโนออนไลน์ มั่นคง ปลอดภัย โอนไว จ่ายจริง. สล็อตออนไลน์ สล็อต สมัครวันนี้ รับโบนัสแรกเข้าทันที สำหรับสมาชิกใหม่ สุดยอดเว็บที่รวบรวมเกมฮิตไว้มากที่สุดไว้รอพวกคุณ
สล็อตฝาก10รับ100
ReplyDeleteสเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด เกมส์สล็อต คือคาสิโนรูปแบบง่ายที่สุด เป็นตู้ออกรางวัลตามที่ได้ เริ่มเป็นที่รู้จักในแวดวงบ้านเรามากขึ้นเรื่อยๆ ด้วยความง่ายในการเล่น อยากเล่นเกมส์แบบไหน สามารถดูตัวอย่างเกมสล็อต และอีกข้อที่สำคัญที่ควรพิจารณาก็คือ การฝาก-ถอนรวดเร็ว เว็บสล็อตมาตรฐาน เว็บสล็อตที่ส่งตรงมาให้ท่านได้เล่นจากคาสิโนจริง ๆ เพื่อให้ท่านได้มีความมั่นใจในการเล่นเกมส์สล็อตกับเรา สมัครเล่นสล็อตฟรี สล็อตออนไลน์ เว็บคาสิโนออนไลน์ มั่นคง ปลอดภัย โอนไว จ่ายจริง. สล็อตออนไลน์ สล็อต สมัครวันนี้ รับโบนัสแรกเข้าทันที สำหรับสมาชิกใหม่ สุดยอดเว็บที่รวบรวมเกมฮิตไว้มากที่สุดไว้รอพวกคุณ สล็อต ค่ายดังที่เป็นที่นิยมมากในยุโรป และเอเซีย ทั้งยังเป็นผู้นำด้านเกม สล็อตแตกง่าย ที่ฮิตติดอันดับ 1 รวมมาให้ท่านได้ทดลองเล่น