One of the things I always cook is my cornbread dressing. You see, Southerners are not big "stuffers" we are more the dressing type because our dressing is wonderful and we don't want it contaminated in some turkey cavity. Besides a turkey can hold about 1 1/2 cups of stuffing and we want much, more than that.
Carole Lalli was once editor-in-chief of Food & Wine. She wrote Stuffings which is a nice book that will give you all sorts of ideas and not just for turkey. As a child, we always had dressing with pork, and it was wonderful.
Her is Carole's cornbread stuffing. (It is not my mother's recipe, and Lalli is from Connecticut, but we are going to let that slide in the spirit of the holiday.)
We don;t often have the chance to see into the kitchens of the authors we feature on Cookbook Of The Day, butCorn Bread Stuffing
2 pounds unseasoned bulk sausage meat
1/2 cup unsalted butter
1 large onion, chopped
1 large shallot, minced
3 inner ribs of celery, leaves included, diced
kernels from 4 ears of corn
4 fresh sage leaves, chopped
2 teaspoons fresh thyme leaves
12 or so broken-up pieces of day-old corn bread
1 cup chopped fresh Italian parsley leaves
1 cup or less chicken broth
salt and freshly ground black pepperPut the sausage in a heavy skillet and cook over medium-high heat until it loses its pink color, about 5-7 minutes. Remove with a slotted spoon, set aside on paper towels to drain.
Pour off the fat from the skillet, but do not clean the skillet. Return the skillet to the heat. Turn the heat down to medium and add the butter to melt. Add the onion, shallot, and celery, and cook, stirring, for 8-10 minutes, until they are soft but not brown; scrape up any of the sausage bits clinging to the skillet. Add the corn, sage, and thyme, and cook for 1 minute. Set aside the mixture to cook for about 10 minutes.
Place the bread in a large bowl. Add the ingredients from the skillet, along with the parsley. Combine the ingredients into a rough mixture (your hands are the best tools for this task). Do not over-combine or break up the bread more than is necessary. If the mixture seems very dry, add enough chicken stock to hold it together loosely. Season with pepper and, depending on the saltiness of the sausage, salt.
House Beautiful has a lovely slide show and interview with Carole Lalli. It is definitely a kitchen to die for!
สล็อต 999
ReplyDeleteเกมส์สล็อต คือคาสิโนรูปแบบง่ายที่สุด เป็นตู้ออกรางวัลตามที่ได้ เริ่มเป็นที่รู้จักในแวดวงบ้านเรามากขึ้นเรื่อยๆ ด้วยความง่ายในการเล่น อยากเล่นเกมส์แบบไหน สามารถดูตัวอย่างเกมสล็อต และอีกข้อที่สำคัญที่ควรพิจารณาก็คือ การฝาก-ถอนรวดเร็ว เว็บสล็อตมาตรฐาน เว็บสล็อตที่ส่งตรงมาให้ท่านได้เล่นจากคาสิโนจริง ๆ เพื่อให้ท่านได้มีความมั่นใจในการเล่นเกมส์สล็อตกับเรา สมัครเล่นสล็อตฟรี
สล็อตฝาก10รับ100
ReplyDeleteสเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด เกมส์สล็อต คือคาสิโนรูปแบบง่ายที่สุด เป็นตู้ออกรางวัลตามที่ได้ เริ่มเป็นที่รู้จักในแวดวงบ้านเรามากขึ้นเรื่อยๆ ด้วยความง่ายในการเล่น อยากเล่นเกมส์แบบไหน สามารถดูตัวอย่างเกมสล็อต และอีกข้อที่สำคัญที่ควรพิจารณาก็คือ การฝาก-ถอนรวดเร็ว เว็บสล็อตมาตรฐาน เว็บสล็อตที่ส่งตรงมาให้ท่านได้เล่นจากคาสิโนจริง ๆ เพื่อให้ท่านได้มีความมั่นใจในการเล่นเกมส์สล็อตกับเรา สมัครเล่นสล็อตฟรี สล็อตออนไลน์ เว็บคาสิโนออนไลน์ มั่นคง ปลอดภัย โอนไว จ่ายจริง. สล็อตออนไลน์ สล็อต สมัครวันนี้ รับโบนัสแรกเข้าทันที สำหรับสมาชิกใหม่ สุดยอดเว็บที่รวบรวมเกมฮิตไว้มากที่สุดไว้รอพวกคุณสล็อต ค่ายดังที่เป็นที่นิยมมากในยุโรป และเอเซีย ทั้งยังเป็นผู้นำด้านเกม สล็อตแตกง่าย ที่ฮิตติดอันดับ 1 รวมมาให้ท่านได้ทดลองเล่น