10 February 2014

A Gourmet's Book of Beasts


A Gourmet's Book of Beasts is subtitled:


"Intriguing recipes for 57 different meats - with a natural history of each animal, its portrait from the world's finest art collections, and its culinary bibliography."

Alas, Faith Medlin published this cookbook/history in 1975. The beautiful objects from galleries and collections are reproduced in simple black and white. One does not get the full regal drama of crystal bowls engraved with bison or porcelain crab dishes or silver salt cellars of oyster shells.

This rather poor photo of a silver spoon with a bowl in the form of a scallop

by Antonio Gentility da Faenza pales in this form. Unfortunately, a clear photo does not exist in the Metropolitan Museum's database.

 

Still, A Gourmet's Book of Beasts offers up more than an odd recipe for the unfamiliar and familiar edible beast. You will learn about the animal. You will see art and artifacts associated with each animal. And, you will find a bibliography of cookbooks with an unusual array of recipes.


While rattlesnake or reindeer might not be you cup of tea, these scallops are quite easy and a bit exotic with the chilled fiddleheads.


Scallops with Fiddleheads

2 1/2 cups fresh or frozen fern fiddleheads
1/2 cup water
2 tablespoons distilled white vinegar
1 teaspoon white sugar
1/2 teaspoon salt
1 1/2 pounds fresh scallops
3 tablespoons flour
1/2 teaspoon salt
1/8 teaspoon ground white pepper
3 tablespoons butter
3 tablespoons dry vermouth
paprika


Combine water, vinegar, sugar, and salt in stainless steel or enameled sauce pan and bring to boil. Drop fiddleheads into boiling liquid. Reduce heat, cover, and simmer for about 5 minutes. Drain and chill.

If scallops are the large variety, cut into 1/4-inch slices. Dry thoroughly. Combine flour, salt, and pepper in plastic or paper bag. Toss scallops in bag until thoroughly coated. Melt butter in large skillet. Over medium heat, sauté scallops for about 5 minutes, stirring constantly. Add vermouth, reduce heat, and simmer 5 more minutes, stirring gently. Divide onto 3 plates and sprinkle each serving with paprika. Serve with chilled fiddleheads.

 

You will probably never run across a tiger steak at the local Kroger's, but for your favorite food historian, A Gourmet's Book of Beasts is a welcome delight.

 

3 comments:

  1. สล็อต 999
    สเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์​ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด

    ReplyDelete
  2. สล็อตฝาก10รับ100
    สเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์​ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา. เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด เกมส์สล็อต คือคาสิโนรูปแบบง่ายที่สุด เป็นตู้ออกรางวัลตามที่ได้ เริ่มเป็นที่รู้จักในแวดวงบ้าน​เรามากขึ้นเรื่อยๆ ด้วยความง่ายในการเล่น อยากเล่นเกมส์แบบไหน สามารถดูตัวอย่างเกมสล็อต และอีกข้อที่สำคัญที่ควรพิจารณาก็คือ การฝาก-ถอนรวดเร็วเว็บสล็อตมาตรฐาน เว็บสล็อตที่ส่งตรงมาให้ท่านได้เล่นจากคาสิโนจริง ๆ เพื่อให้ท่านได้มี​ความมั่นใจในการเล่นเกมส์สล็อตกับเรา สมัครเล่นสล็อตฟรี. สล็อตออนไลน์ เว็บคาสิโนออนไลน์ มั่นคง ปลอดภัย โอนไว จ่ายจริง. สล็อตออนไลน์ สล็อต สมัครวันนี้ รับโบนัสแรกเข้าทันที สำหรับสมาชิกใหม่ สุดยอดเว็บที่รวบรวมเกมฮิตไว้มากที่สุดไว้รอพวกคุณสล็อต ค่ายดังที่เป็นที่นิยมมากในยุโรป และเอเซีย ทั้งยังเป็นผู้นำด้านเกม สล็อตแตกง่าย ที่ฮิตติดอันดับ 1 รวมมาให้ท่านได้ทดลองเล่น

    ReplyDelete
  3. ปฏิวัติวงการด้วยระบบอัจฉริยะ AI เชื่อถือได้ จ่ายเต็ม เว็บตรงไม่ผ่านเอเย่นต์
    แตกง่ายเล่นได้เท่าไหร่เอาไปเลย
    สล็อตแตกง่าย
    เกม กีฬา คับคั่ง พนันบอล

    เกมสล็อตค่ายใหญ่ สล็อตjoker
    แตกง่kยได้จริง ถอนได้ไม่อั้น สล็อตPGแตกง่าย
    สมัครฟรีไม่มีค่าใช้จ่าย

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin