Lebovitz related the long and laborious process Lanza used to make her tomato paste or estratto di pomodoro. The process is fully recounted in her book, The Heart of Sicily. Since we didn't own this book, of course we needed it.
I was drawn to this because it reminded me of my great-aunt, Mamie. She was in charge of drying apples in the family. I would watch her sit for hours, peeling and cutting up tiny crab apples. Often the amount of peel and core far outweighed the little sliver of apple it produced. Then she would lay the apples on large metal sheet trays and leave them in the sun to day. Well into her nineties, she would climb a rickety ladder to slide and retrieve the pans from the roof a of the carport. Long after her death, I found a jar of blackened apple bits and tossed them out. Now I regret that action as I am sure they would still make excellent pies.
The though of Lanza, cutting and removing the seeds and drying the tomatoes brought back many a memory.
since I don't have 400 pounds of tomatoes to turn into paste, I thought I would take a few tomatoes and make this as I do have about 40 pounds of zucchini.
Thanks, David, for the recommendation.
Minestra di Tennerumi e Cucuzze
1 medium red onion, chopped
1/2 cup olive oil
1 1/2 pounds small zucchini, ends trimmed, cut into 1-inch chunks
2 cups washed tennerumi, roughly cut, or spinach or chard, stemmed and roughly chopped
1/4 cup torn basil leaves
3 small tomatoes, peeled, seeded and chopped
Salt
Black pepper
6 cups water
1 beef bouillon cube
1/4 pound spaghetti, broken into 1-inch pieces
1/4 cup grated pecorino or parmesan, for garnish
Olive oil, for garnish
Saute the onions in the olive oil in a saucepan for 2 to 3 minutes, until just golden. Add zucchini and tennerumi and stir to blend. Stir in half the basil, the tomatoes, and salt and pepper to taste. Add enough of the 6 cups of water to cover, reduce the heat and cook partly covered for 15 minutes.
Add the rest of the water and the bouillon cube and ring soup to a boil. Add spaghetti and cook until al dente. Pour the soup into a tureen and set it in a cold water bath to cool it rapidly.
Sprinkle the rest of basil on top of the soup. Serve with grated pecorino and oil for drizzling.
สล็อตโจ๊กเกอร์
ReplyDeleteสเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา. เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด
สล็อตฟรี
ReplyDeleteเว็บสล็อตมาตรฐาน เว็บสล็อตที่ส่งตรงมาให้ท่านได้เล่นจากคาสิโนจริง ๆ เพื่อให้ท่านได้มีความมั่นใจในการเล่นเกมส์สล็อตกับเรา สมัครเล่นสล็อตฟรี. สล็อตออนไลน์ เว็บคาสิโนออนไลน์ มั่นคง ปลอดภัย โอนไว จ่ายจริง. สล็อตออนไลน์ สล็อต สมัครวันนี้ รับโบนัสแรกเข้าทันที สำหรับสมาชิกใหม่
สล็อตฝาก10รับ100
ReplyDeleteเว็บสล็อตออนไลน์เป็นเว็บไซต์ที่ได้รับการปรับขนาดจากเกมสล็อตเดิม ๆ มาสู่รูปแบบออนไลน์ที่ช่วยให้นักพนันสามารถเล่นเกมสล็อตได้ทุกที่และทุกเวลา.เล่นสล็อตออนไลน์ สุดยอดสล็อตออนไลน์ในมือถือที่ดีที่สุด ที่นักล่ารางวัลทั่วโลกกล่าวถึงมากที่สุด รวมเกมฮิต เกมดัง เกมปังไว้มากที่สุด เกมส์สล็อต คือคาสิโนรูปแบบง่ายที่สุด เป็นตู้ออกรางวัลตามที่ได้ เริ่มเป็นที่รู้จักในแวดวงบ้านเรามากขึ้นเรื่อยๆ ด้วยความง่ายในการเล่น อยากเล่นเกมส์แบบไหน สามารถดูตัวอย่างเกมสล็อต และอีกข้อที่สำคัญที่ควรพิจารณาก็คือ การฝาก-ถอนรวดเร็ว เว็บสล็อตมาตรฐาน เว็บสล็อตที่ส่งตรงมาให้ท่านได้เล่นจากคาสิโนจริง ๆ เพื่อให้ท่านได้มีความมั่นใจในการเล่นเกมส์สล็อตกับเรา สมัครเล่นสล็อตฟรี. สล็อตออนไลน์ เว็บคาสิโนออนไลน์ มั่นคง ปลอดภัย โอนไว จ่ายจริง. สล็อตออนไลน์ สล็อต สมัครวันนี้ รับโบนัสแรกเข้าทันที สำหรับสมาชิกใหม่ สุดยอดเว็บที่รวบรวมเกมฮิตไว้มากที่สุดไว้รอพวกคุณ สล็อต ค่ายดังที่เป็นที่นิยมมากในยุโรป และเอเซีย ทั้งยังเป็นผู้นำด้านเกม สล็อตแตกง่าย ที่ฮิตติดอันดับ 1 รวมมาให้ท่านได้ทดลองเล่น
สุดยอดเว็บตรง
ReplyDeleteระดับตำนานมาพร้อมกับค่ายเกมส์สล็อตjoker
เป็นค่ายเกมส์สล็อตแตกง่าย
ง่ายกว่าปลอกกล้วยเข้าปาก เกมส์ภาพคมชัดระดับHD ต้องสล็อตpgแตกง่าย
เว็บพนันบอล
ออนไลน์ที่ดีที่สุดในเวลานี้